Menu Sluiten

Aanbod Kantoorinrichting

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over aanbod kantoorinrichting kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Aanbod Kantoorinrichting

Meubilair | Kantoren | Kantoormeubilair | Duurzaamheid | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod kantoorinrichting

nieuw anders wonen home construct aanbod realisatie video concept aanbod realisatie video contractor contact aanbod home . Video rsco construct . Construct vastgoed nieuwbouw. Aanbod realisaties video rsco concept concept interieur renovatie. Aanbod realisaties contractor aannemingen aanbod wellimmo zit u met vragen of is er toch nog iets niet helemaal duidelijk . Facebook . Onze realisaties renovatie woning londerzeel showroom renovatie notariaat aartselaar inrichting boekhoudkantoor aartselaar kantoorinrichting photogravure steurs wijnegem renovatie beletage woning aartselaar totaalrenovatie woning lint in de leefruimte werd de bestaande vloer vervangen door een parketvloer. Er werd een apart hoekje gemaakt als bibliotheek en een maatkast voorzien voor tv en hifi. Verder werd de muur tussen leefruimte en keuken gesloopt zodat er een ruime open leefkeuken kon gemaakt worden met zicht op de tuin aanbod kantoorinrichting met korting In de kastenwand van de keuken is er een doorgang naar het achterliggend kantoor. Alle muren en plafonds werden geschilderd en alle ramen werden voorzien v.

catalogus aanvragen vacatures blog contact inloggen nl fr shop online akoestische oplossingen home office operationele bureaus vergaderen ergonomisch werken kantooraccessoires onthaal opbergen zitmeubilair kantine flex office kantoorinrichting realisaties kantoorinrichting kantoormeubelen zones winkels brussel ringst.pietersleeuw brussel centrum antwerpen gent luik over ons afspraak maken searchfocus dataaction blursearchblur id searchbox placeholder zoeken shop online akoestische oplossingen home office operationele bureaus vergaderen ergonomisch werken kantooraccessoires onthaal opbergen zitmeubilair kantine flex office kantoorinrichting realisaties kantoorinrichting kantoormeubelen zones winkels brussel ringst.pietersleeuw brussel centrum antwerpen gent luik over ons afspraak maken catalogus aanvragen vacatures blog contact nl en fr home catalogus aanvragen gratis catalogus downloaden of aanvragen kantoorstoelen in de kleuren van uw bedrijf bureaus op maat van uw werk en vergaderruimtes het zijn slech.

Kennis over Aanbod kantoorinrichting

over ons nieuws vacatures home onze werkwijze ons aanbod keukens badkamers totaalinterieur professionals dienst na verkoop naservice toestellen naservice kasten onderhoudsvoorschriften realisaties promoties offerte aanvragen contact over ons nieuws vacatures offerte aanvragen home ons aanbod ons aanbod wij specialiseren ons naast keukens en badkamers ook in dressings kantoorinrichting tvmeubels enz De diversiteit van aanbod kantoorinrichting Met andere woorden al jouw interieurmaatwerk geheel afgestemd op jouw noden en behoeften. keukens door onze persoonlijke aanpak kunnen wij de nodige tijd vrijmaken om je vrijblijvend deskundig advies te verlenen. Eens een project in de startblokken staat wordt het nauwgezet geleid en opgevolgd door de zaakvoerder zelf. Bekijk aanbod keukens badkamers naast keukens zijn wij ook gespecialiseerd in badkamerinrichting en badkamermeubels op maat. Wij garanderen vakkundig maatwerk voor elke badkamer. Bekijk aanbod badkamers profe.