Menu Sluiten

Advies Ergonomie

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over advies ergonomie kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Advies Ergonomie

Kantoorinrichting | Kantoormeubilair | Meubilair | Kantoren | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advies ergonomie

skip to content blog over ons inloggen winkelmandje nl primary menu ergonomisch kantoormateriaal one stop shopping thuiswerk totaalinrichting webshop contact menu sluiten ergonomisch kantoormateriaal one stop shopping thuiswerk totaalinrichting webshop contact webshop contact ergonomisch kantoormateriaal ergonomie is de studie van de mens in relatie tot zijn omgeving. Dat begrip zit vervat in alles wat we doen maar in dit geval focussen we op ergonomie tijdens het werk advies ergonomie met gegarandeerde rendementsstijging Concreet betekent dit de gezondheid en veiligheid van je werknemers. Ergonomisch werken heeft met verschillende factoren te maken. Idealiter stel je jouw werkplek samen met de volgende onderdelen ergonomische bureaustoel zitstabureau ergonomische bureauaccessoires verlichting akoestiek luchtreiniging bureaustoel zitstabureau bureauaccessoires verlichting akoestiek luchtreiniging ergonomische bureaustoel het ergonomieverhaal begint bij een goede bureaustoel. Zowel op kantoor als in je home office is een bureaustoel vaak het eerste dat aangekoc.

nieuwigheden nouveautes assises zitting tables tafels accessoires accessoires fr nl check our basics check our basics conseils advies inspirations inspiraties downloads downloads login pro back tout chaises de collectivites chaises visiteurs chaises de bureau poutres strapontins tabourets back alle meubilair voor gemeenschappen bezoekersstoelen bureaustoelen banken klap stoelen krukjes back tout bureaux reunion tables fixes tables mobiles tables pliantes tables basses tables ajustables tables hautes back alle bureaus vergadertafels vaste tafels verplaatsbare tafel opvouwbare tafels lage tafels verstelbare tafels hoge tafels back tout etageres portemanteaux supports chariots de transport ecrans de separation connectiques back alle wandplank kapstok ondersteunt steekwagen afschermingsscherm connectoren back ergonomie mecanismes entretien garanties environnement back ergonomie mechanismen onderhoud garanties omgeving back matieres showrooms rfrences back materialen showrooms .

Feiten over Advies ergonomie

vanaf november aangepaste openingstijden Aandacht over advies ergonomie Elke zaterdag van u doorlopend open. Auping store realisaties getuigenissen nieuws contact nl engels frans slaapaanbod matrassen boxsprings bedden amp bodems bedlinnen kussens slaapadvies promoties merken hstens auping tempur vispring meer merken over ons menu slaapaanbod matrassen boxsprings bedden amp bodems bedlinnen kussens slaapadvies promoties merken hstens auping tempur vispring meer merken over ons nl engels frans wat zoek je matrassen boxsprings bedden amp bodems bedlinnen kussens de nachtwacht experts in slaapgenot omdat wij ervan overtuigd zijn dat een goede nachtrust aan de basis ligt van jouw geluk en gezondheid gaan wij tot het uiterste om samen met jou het perfecte bed te vinden. Naast een ruim aanbod van boxsprings lattenbodems matrassen en beddengoed blinken we bij de nachtwacht vooral uit in persoonlijk slaapadvies. Kom en o.