Menu Sluiten

Advies Scheidingswanden

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over advies scheidingswanden kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Advies Scheidingswanden

Kantoren | Kantoormeubilair | Duurzaamheid | Kantooroplossing | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advies scheidingswanden

onze werkwijze over acousticomfort onze oplossingen akoestische plafondpanelen akoestische muurpanelen akoestische scheidingswanden mobiele akoestische panelen akoestische bureauschermen waarom realisaties akoestische tests tevreden klanten contacteer ons onze oplossingen akoestische plafondpanelen akoestische muurpanelen akoestische scheidingswanden mobiele akoestische panelen akoestische bureauschermen waarom realisaties akoestische tests tevreden klanten contacteer ons een stillere werkplek voor productievere medewerkers luide sprekers een gebrek aan discretie tijdens vertrouwelijke besprekingen of gewoon ongedefinieerd geroezemoes op de achtergrond het zijn veel gehoorde bronnen van stress op .

realisaties buitenbeglazing isolerend glas geluidswerend glas dak en loopglas veiligheidsglas gevelglas interieurbeglazing systeemwanden spiegels glazen deuren glazen wanden en balustrades brandwerend glas douchewanden spatwanden glazen stolpen glasbewerking glasbewerking amp herstellingen soorten glas blog over ons contact home een klare kijk op maatwerk glas op zoek naar nieuw glas voor uw ramen gevel terras of glas op maat voor een specifieke interieurtoepassing heldr. Heeft een klare kijk op elk project advies scheidingswanden zijn zeer gewaardeerd Al meer dan een halve eeuw wordt maatwerk glas in eigen huis bewerkt. Zowel voor de courante toepassingen als voor uiterst precieze complexe en uitdagende projecten staat ons team klaar om u hierbij te helpen. realisaties contact meer dan een halve eeuw ervaring competitieve prijzen heldr. Hanteert uiterst competitieve prijzen en leveringsvoorwaarden Wat betrachten we met advies scheidingswanden Vakwerk heldr. Staat garant voor onberispelijk en uiterst precies vakwerk. Ook zijn zowel grote als kleine oplages mogelijk. Advies op maat helder advies uitleg en bestekteksten zijn steeds op verzoek v.

De discipline van Advies scheidingswanden

tips amp advies catalogus handleidingen webshop voor wie uw noden oplossingen producten over ons contact tips amp advies catalogus handleidingen webshop fr nl voor wie werken wij advies over rekken voor magazijn en archief op uw maat home rsaquo voor wie industrie logistiek automotive bouw werkplaatsen van uw productie en werkplaats tot kleedkamer en administratie. Opslag en archiefsystemen in alle maten en kleuren. Wij helpen u bij al uw vragen over rekken stellingen voor magazijn werkplaats en archief platformvloeren en scheidingswanden lockers en magazijnkasten intern transport magazijnbakken trappen en ladders werkbanken … Bekijk onze oplossingen almasy nv ar racking project ils turnhout overheden amp instanties bestuur zorg scholen maak meer tijd voor uw kerntaken dankzij de onestopshop voor magazijn archief en kleedkamerinrichting. Wij helpen u bij al uw vragen over archiefrekken magazijnrekken vestiairekasten tussenvloeren kantoor.