Menu Sluiten

Assortiment Ergonomie

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over assortiment ergonomie kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Assortiment Ergonomie

Meubilair | Duurzaamheid | Kantoren | Kantoormeubilair | Kantooroplossing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Assortiment ergonomie

tel. Fax .. .. .. Fr nl toggle navigation de onderneming activiteiten realisaties referenties onze waarborgen ons contacteren verkoop en plaatsing van sanitair meubelen en kraanwerk belles baignoires biedt u een breed assortiment aan van badkamermeubelen in alle stijlen materialen of kleuren kasten rekken lavabomeubelen hellip onze firma zorgt zowel voor de plaatsing van uw badkamermeubelen en als voor alle kleine loodgieterij en tegelwerken assortiment ergonomie zijn zeer gewaardeerd Belles baignoires geeft u advies en biedt u een volledig assortiment accessoires om uw badkamer te verfraaien of om uw comfort te verhogen via de ergonomie van uw installatie. Belles baignoires helpt u ook bij het kiezen van aangepaste kwaliteitskranen en bijpassende accessoires een handdoekhou.

homeblogdownloadsprojectencontactnieuwsbrief nl fr schroeftechnologie automatisatie kalibratie luchtgereedschap luchtmotoren momentsleutels schroevendraaiers bedrijfsinrichting werktafels rekken kasten stoelen werkplaatsvoorzieningen esd lockers gereedschapsborden kantoorinrichting ergonomie veiligheid antislip ergonomische matten kunststof pvc vloeren veilige opslag veiligheid vloerbelijning over awp alle inpaktafels meer info schroeftechnologie de toenemende diversiteit aan producten kleinere batchnummers en kortere productlevenscycli vormen allemaal nieuwe uitdagingen voor de montage Het uitpluizen van assortiment ergonomie Geautomatiseerde verwerkingsstappen zijn vaak onrendabel voor kleine of middelgrote bedrijven omdat ze hoge kosten met zich meebrengen. Met de ontwikkeling van lichtgewicht robots in de afgelopen jaren is de hoop echter gewekt. Handm.

Meer info over Assortiment ergonomie

ergoadvice bellestraat a sintniklaas t. .. infoergoadvice.be xf ergo advice ergonomische oplossingen met advies menu home producten waarom ergoadvice nieuws referenties contact ergo advice werkt ook in uacutew voordeel visie ergoadvice wil voornamelijk de oorzaak van de klachten aanpakken door gericht advies en workshops te geven en door de werkplek ergonomisch in te richten. Een zeer ruim assortiment producten van gerenommeerde leveranciers maakt het mogelijk om voor elk probleem de juiste oplossing voor te stellen. De ambitie van ergoadvice is om uw werkomgeving zo comfortabel prettig en efficieumlnt mogelijk te maken. Ziekte arbeidsongeschiktheid en werkverzuim zijn begrippen die vandaag meer en meer actueel w.