Menu Sluiten

Bedrijven Akoestische Panelen

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over bedrijven akoestische panelen kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Bedrijven Akoestische Panelen

Kantoorinrichting | Kantoormeubilair | Meubilair | Duurzaamheid | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven akoestische panelen

laden… Ga naar inhoud alfabay tel rss zoeken naar home bouwampwonen uncategorized kids home hoe krijg je een bouwexpert mei wat ik bedoel met een constructietekening laten maken is een constructieadvies krijgen van een professional. Dit klinkt misschien een beetje voor de hand liggend maar alleen al een bouwkundige mening hebben maakt het een stuk eenvoudiger. Maar waarom is het belangrijk welnu omdat u betaalt voor zon professionele mening krijgt u mogelijk minder kwaliteit van het werk dan wanneer u het zelf zou doen. Maar er zijn enkele voordelen aan het krijgen van een bouwadvies en daarom is het een van die dingen waar u misschien aan wilt denken als u eenmaal een professional hebt gevonden. De professionele meningen zijn keer op keer bewezen bedrijven akoestische panelen voor bedrijven op maat De term verwijst naar het feit dat een professional gekwalificeerd is en deskundig genoeg wordt geacht om een idee te geven van elk type werk. Dus als je nog geen professional hebt ingehuurd raad ik je aan om er een te overwegen zodra je denkt dat je er een nodig hebt. Als.

home producten luchtkanalen wanden rockfon plafonds metalen plafonds over ons contact offerte over dimkisol jaar ervaring dimkisol gevestigd in herkdestad zag het levenslicht in . Onder impuls van willy van reeth startte het bedrijf eerst als specialist in stateoftheart schrijnwerk met focus op winkelinrichting. Na enkele jaren rijpte het idee zich toe te leggen op de ontwikkeling en productie van muur en plafondpanelen ter bevordering van de gelijkmatige koeling van ruimtes. Dankzij een vernuftig systeem werd koude lucht verspreid in winkelruimtes laboratoria en clean rooms. Koude en vervelende luchtstromen zoals bij een airconditioning hoorden voortaan tot het verleden. Bovendien beschikten de panelen van dimkisol diverse metalen kassetten voor isolatie over unieke akoestische kwaliteiten. Hol klinkende ruimtes waren niet langer een issue. Voortdurende innovatie als trendsetter bleef dimkisol niet op zijn lauweren rusten. Integendeel het bedrijf investeerde voortdurend in zijn ontwikkel.

Meer info over Bedrijven akoestische panelen

homeactiviteitenreferentieshistoriekvacaturescontact de akoestiek verbeteren in uw bedrijf een aanspreekpunt team van specialisten bespreek uw wensen home afwerking akoestiek verbeteren de akoestiek verbeteren in uw bedrijfsgebouw kan door het uitvoeren van kleine aanpassingen of een complete renovatie. Hiervoor schakelt u een professioneel afwerkingsbedrijf in zoals novo i.b. Samen met u gaan we na wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Hoe kunt u de akoestiek verbeteren in uw bedrijfsgebouw er zijn heel wat manieren om de akoestiek te verbeteren wenst u meer informatie over bedrijven akoestische panelen Denk hierbij aan de volgende zaken het plaatsen van akoestische wandpanelen het plaatsen van een systeemplafond of akoestische plafondpanelen het plaatsen van akoestische bureauschermen werk in een aangename omgeving de renovatie van uw bedrijfspand is het ideale moment om de akoestiek te verbeteren. Dit levert namelijk een aantal voordelen op. Een verbeterde akoestie.