Menu Sluiten

Bedrijven Wanden Kantoor

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Advies Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Bureau´s – Ergonomische Bureaustoel – kantoorinrichting – 

Wenst u meer info over bedrijven wanden kantoor kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Bedrijven Wanden Kantoor

Kantoormeubilair | Meubilair | Kantooroplossing | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven wanden kantoor

home priv bedrijven wanden kantoor gratis levering praktijk project over ons vacatures contact priv praktijk project interesse contacteer ons voor een gratis offerte via onze contactpagina of bel . Nbsp home priv praktijk project over ons vacatures contact sitemap pages home sitemap priv praktijk project over ons vacatures interieur schrijnwerk plaatsing spontane sollicitatie stage lopen bij herman interieur contact interieurinrichting ronse interieurinrichting deinze interieurinrichting gent interieurinrichting geraardsbergen interieurinrichting kortrijk interieurinrichting oudenaarde interieurinrichting waregem interieurinrichting zottegem kantoorinrichting aalst kantoorinrichting deinze kantoorinrichting gent kantoorinrichting geraardsbergen kantoorinrichting kortrijk kantoorinrichting ninove kantoorinrichting oudenaarde kantoorinrichting ronse kantoorinrichting waregem kantoorinrichting wetteren winkelinrichting aalst winkelinrichtin.

home wie we zijn interieurontwerp scheepsinterieur maatwerk ebook projecten maatwerk ontwerp interieurinrichting scheepsinterieur winkelinrichting kantoorinrichting keuken nieuws contact home wie we zijn interieurontwerp scheepsinterieur maatwerk ebook projecten maatwerk ontwerp interieurinrichting scheepsinterieur winkelinrichting kantoorinrichting keuken nieuws contact kreglinger ontwerp elft interieur fotograaf elft interieur kantoorinrichting maatwerk argenta beerse ontwerp elft interieur kantoorinrichting maatwerk ontwerp argenta schoten ontwerp elft interieur fotograaf danny lauryssens kantoorinrichting maatwerk ontwerp argenta brasschaat ontwerp elft interieur fotograaf frederik vercruysse kantoorinrichting maatwerk elft bvba boterhamvaartweg antwerpen infoelft.be elft bvba designed with love and passion by fatmama algemene voorwaarden disclamer .

Mededeling over Bedrijven wanden kantoor

home services kantoorinrichting op maat totaalinrichting kantoor ergonomisch kantoormeubilair projects concept places duurzaamheid insights team contact jobs nlfr hoe kom je tot een kantoor dat echt bij je organisatie past bekijk insight een speelse en uitnodigende inrichting voor argenta s nieuwe hoofdkantoor bekijk project elegant meubilair voor era versterkt zowel authentieke als moderne vibe bekijk project nieuwe kantoorinrichting verhoogt de teamspirit bij bruggeman bekijk project concept places ontdekken employee testimonial de impact van een nieuwe kantoorinrichting bekijk ons aanbod van bedrijven wanden kantoor Bekijk insight free download checklist hoe start ik met een kantoorinrichtingsproject bekijk insight smart workplaces for happy people. Buro project is specialist in het uitdenken en uitvoeren van fantastische werkplekken. .