Menu Sluiten

Blog Over Ergonomie

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over blog over ergonomie kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Blog Over Ergonomie

Meubilair | Kantoorinrichting | Duurzaamheid | Kantoren | Kantoormeubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Blog over ergonomie

spring naar de inhoud infoergocomfort.be experience space videos faq blog log in menu experience space videos faq blog log in zoeken naar zoeken infoergocomfort.be zoeken naar zoeken ergo comfort home over ergoshop covid oplossingen ergonomisch thuiswerken budgetvriendelijke productbundels sets ergonomische hulpmiddelen ergonomisch zitten ergonomisch meubilair zitsta vergadertafels bewegen op de werkvloer ergonomische werkomgeving licht geluid kabel kids studenten industrie outdoor meubilair outlet advies op de werkvloer voor thuiswerkers werkplekanalyse workshop contact menu home over ergoshop covid oplossingen ergonomisch thuiswerken budgetvriendelijke productbundels sets ergonomische hulpmiddelen ergonomisch zitten ergonomisch meubilair zitsta vergadertafels bewegen op de werkvloer ergonomische werkomgeving licht geluid kabel kids studenten industrie outdoor meubilair outlet advies op de werkvloer voor thuiswerkers .

over baert blog contact neem contact met ons op inloggen nl nederlands franais inloggen ons aanbod ontdek ons volledige aanbod stem en programmeren belonen basis materiaal crea materiaal ontwikkeling jaar blog over ergonomie zijn zeer populair ontwikkeling jaar bewegen sociaalemotioneel muziek meubilair interactief leren green screen stop motion en vloggen leren met de tablet rolf connect virtual reality vr augmented reality ar programmeren beebots en bluebots eerste robots vanaf jaar programmeren vanaf jaar spelenderwijs programmeren stem bouw je stem project elektronica makers wereld stem challenges alle… Motiveren waarderen en belonen beloningsstempels beloningsstickers goed gedrag presentje alle… Boetseren kleien en gipsen boetseertoebehoren boetseerzand gipsen klei alle… Bordartikelen bordmateriaal krijt leien magneet en kurkborden alle… Bureaumateriaal briefomslagen brievenbakjes etiketten klein materia.

De discipline van Blog over ergonomie

agence digitale web cration site internet cration site vitrine cration site cms cration site ecommerce dveloppement php nos formules drsquoaudits inbound marketing rfrencement seosea campagne emailing et newsletter emarketing blogging cration et animation blog animations vido led hbergement noms de domaines social media rfrencement contact menu menu cration de votre site internet site internet vitrine quelle que soit l importance de votre projet ou la taille de votre entreprise l agence web algorix ralise un site internet votre image et qui correspond vos besoins. Votre site web dvoile le c ur de votre activit vhicule votre message et met vos atouts en avant bekijk onze keuze in blog over ergonomie Conu sur la plateforme wordpress votre site web responsive dvelopp entirement sur mesure rpond aux normes les plus rcentes .