Menu Sluiten

Comfortabele Akoestische Omgeving

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over comfortabele akoestische omgeving kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Comfortabele Akoestische Omgeving

Kantoorinrichting | Meubilair | Kantoormeubilair | Kantooroplossing | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Comfortabele akoestische omgeving

homeproductenverdelersprojectennieuwscontact nl en fr kalkproducten saintastier isocanna artikel hennepvezel voor isolatiemortels hennep is n van de snelst groeiende gewassen en zuivert de lucht door grote hoeveelheden co om te zetten tijdens de groei. De grondstof hennep is een veelzijdig en vernieuwbaar gewas. Hennep groeit tot bijna meter hoogte in tot dagen en groeit op alle types grond. Onkruid krijgt zo geen kans en onkruidbestrijding is dus niet nodig. Hennepbeton is een natuurlijk bouwproduct bij uitstek. Het neemt de co op voor de levensduur van het gebouw. Door het gebruik van hennepstro water en kalk ontstaat een mix die excellente warmte en akoestische eigenschappen heeft. Het .

infokodi.be home over ons chape isolatie wapening offerte aanvraag contact isolatie isolatie akoestische isolatie isolatie biedt een enorme reductie van het geluid en zorgt mede voor een aangenaam en comfortabele woning. Kodi chapewerken werkt enkel met de beste producten comfortabele akoestische omgeving zijn vaak gezocht Thermische isolatie niet enkel rust en comfort is belangrijk in een woning maar zeker niet te vergeten de energiezuinigheid en warmte. Laat u bijstaan door ervaren vakmensen om uw droomproject te realiseren. Download hier onze gids met alle materiaalsoorten sociale media powered by adddesign. Alle rechten voorbehouden home over ons chape isolatie wapening offerte aanvraag contact .

Kennisgeving over Comfortabele akoestische omgeving

kortrijksestraat b izegem belgium infohimpedesmet.com nederlands franais english himpe desmet meubilair textiel decoratie hotel project priv van concept tot perfecte afwerking. Elke interieuruitdaging gaan we aan hotelinrichting meubilair slaapcomfort tapijt en wandbekleding textiel badkamer interieurtextiel confectie atelier stoffen theaterinrichting zonwering akoestische bekleding referenties contact himpe desmet nl fr en hotelinrichting meubilair slaapcomfort tapijt en wandbekleding textiel badkamer interieurtextiel confectie atelier stoffen theaterinrichting zonwering akoestische bekleding referenties contact hotelbedden boxsprings en matrassen een derde van ons leven brengen we slapend door. Een kwaliteitsvolle en comfortabele matras is dan ook onontbeerlijk voor een goede nachtrust. Onze ergonomische kwaliteitsproducten zorgen ervoor dat uw hotelgasten spontaan complimenten maken meer over comfortabele akoestische omgeving Ons aanbod is heel ruim en omvat meer dan de boxspring en matras die sta.