Menu Sluiten

Ergonomie Op Maat

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over ergonomie op maat kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Ergonomie Op Maat

Kantoorinrichting | Kantoormeubilair | Kantoren | Kantooroplossing | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ergonomie op maat

over bedking toonzaal nieuws promoties outlet contact over bedking waarom bedking onze toonzaal nieuws promoties outlet contact bedbodems matrassen slaapkamers hoofdkussens bedtextiel ergopolis luchtreinigers gezond slapen slapen en rugklachten ideale bedeigenschappen het ergonomisch slaapsysteem veelgestelde vragen bekijk onze ergopolis producten home gezond slapen het ergonomisch slaapsysteem het ergonomisch slaapsysteem steeds vaker worden we in het dagelijks leven geconfronteerd met het begrip ergonomie. De belangstelling voor ergonomie is dan ook sterk groeiende ergonomie op maat maatwerk Ergonomie is de wetenschappelijke studie van de mens in relatie tot zijn omgeving. Dit kan een product ruimte of een werkplek zijn. Ergonomie zit vervat .

skip to content blog over ons inloggen winkelmandje nl primary menu ergonomisch kantoormateriaal one stop shopping thuiswerk totaalinrichting webshop contact menu sluiten ergonomisch kantoormateriaal one stop shopping thuiswerk totaalinrichting webshop contact webshop contact home blog betere oplettendheid n welzijn d.m.v ergonomie op uw werkvloer ergonomie dat woord hoor je de laatste tijd meer en meer. En terecht. Maar wat betekent het nu eigenlijk leer hier de basis en essentie van ergonomie. Wat het is waarom het belangrijk is en hoe je er werk van maakt. Ergonomie wat betekent dat nu eigenlijk ergonomie betekent dat je de omgeving aan de mens aanpast. Dat gaat over alles van machines tot ruimtes. Het staat vooral voor gezond werken. Ergonomie komt uit het grieks ergos werk nomos wet bekijk ook eens ergonomie op maat En eigenlijk zit het vervat in het dagelijkse leven in alles wat .

Het terrein van Ergonomie op maat

attentia infoattentia.be overslaan en naar de inhoud gaan search opleidingen blog nieuws toepassingen jobs contact nl fr open hr amp payroll aansluiting sociaal secretariaat juridische ondersteuning payroll outsourcing business intelligence hr software preventie amp bescherming aansluiting preventie amp bescherming gezondheidstoezicht risicobeheersing outsourcing duurzaam verlonen flexibel verlonen sociaalfiscale optimalisatie bonusoptimalisatie mobiliteit wellbeing beleid vitale medewerkers verzuim amp reintegratie retentie vitaliteitsbeleid generaties op de werkvloer checkups primaire tabs weergevenactieve tabblad workflow u bent hier home werkgevers preventie en bescherming risicobeheersing ergonomie dragen uw medewerkers zware lasten of voeren ze vaak dezelfde bewegin.