Menu Sluiten

Expert Ergonomie

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over expert ergonomie kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Expert Ergonomie

Kantooroplossing | Kantoorinrichting | Duurzaamheid | Meubilair | Kantoormeubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert ergonomie

menu nlfren mensura.be mymensura opleidingen evenementen experten amp partners blog contact amp faq leren met impact bouwen aan welzijn gezondheid en veiligheid van mensen ontdek onze opleidingen waarmee kunnen we je vandaag helpen zoek secondary btnicon searchformfilterbtn jsfilteredsearchopenbtn expert ergonomie leverancier filter gekozen filters thema doelgroep c sector leerdoel leervorm taal locatie subsidies wanneer wis alle filters filter thema b alle brandveiligheid ergonomie hulpverlening amp ehbo hybride werken mentaal welzijn preventieadviseur veiligheid verzuim vitaliteit doelgroep c alle beeldschermwerkers hr learning amp development hulp amp zorgverleners management preventieadviseurs veiligheidspersoneel vertrouwenspersonen werknemers zaakvoerders sector alle bouw chemie amp farmaceutische sector dienstencheques dienstverlening gezondheidszorg horeca amp toerisme industrie onderwijs amp kinderdagverbl.

overslaan en naar de inhoud gaan google tag manager menu sluiten main navigation zorgaanbod amp prijzen zorgvisie jobs vind de beste oplossing vacatures werken bij armonea over ons contact plan uw bezoek a a maak elke dag iemands dag gemeente straal km km km kmgt km zoeken zoeken spontane sollicitatie zoekcriteria searchcriteria close functiecategorie andere functies beheer gebouwen human resources ict keuken en zaal management woonzorgcentra onthaal en administratie paramedisch schoonmaak en technische dienst verpleegkundige zorgkundige searchcriteria close regio antwerpen brussel henegouwen limburg luik luxemburg namen oostvlaanderen vlaamsbrabant waalsbrabant westvlaanderen searchcriteria close voorziening hoofdkantoor berkenhof binnenhof dageraad de lelie de notelaar de stichel de vlamme de wand de wyngaert gaerveld h.

Vragen over Expert ergonomie

en difficulteacute avec votre informatique contactez notre support par teacuteleacutephone. du lundi au vendredi de h agrave h bobcash bob pme bob expert bobcash presentation video migration vers bob sage fournit gracircce agrave laquo bobcash raquo en quelques clics des outils et graphiques qui sont une aide preacutecieuse pour piloter les finances des pme De verkoopwaarde van expert ergonomie Avec bobcash vous bullobtenez une vue syntheacutetique des releveacutes des comptes clients et filtrez par date solde ouvert niveau de rappel … Bullenvoyez directement des rappels individuels aussi par email bullconstituez et envoyez automatiquement un dossier de recouvrement bullgeacuterez de maniegravere meacuteticuleuse l eacutecheacuteancier des paiements fournisseurs ne soyez pas le banquier de vos clie.