Menu Sluiten

Expert Scheidingswanden

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over expert scheidingswanden kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Expert Scheidingswanden

Duurzaamheid | Kantoorinrichting | Meubilair | Kantoormeubilair | Kantooroplossing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert scheidingswanden

nederlands franais home bedrijf activiteiten projecten nieuws jobs contact offerte aanvragen nederlands franais de meuter expert in gronden afbraakwerken van afbraak tot verwerking.alles in eigen beheer. Onze activiteiten ontmantelen het droomproject van de klant begint vaak bij het ontmantelen van de oude afwerkingsmaterialen zoals vloerbekledingen lichte scheidingswanden valse asbestverwijdering de meuter is in belgi erkend om alle soorten asbest te mogen verwijderen expert scheidingswanden prijs aanvragen Wij staan zelf in voor de opmaak van het werkplan en de communicatie slopen nadat de eventuele aanwezige asbesthoudende toepassingen verwijderd zijn en de ontmantelingsfase afgerond is kan er gestart worden met de eigenlijke grondwerken en saneringen grondwerk is vandaag meer en meer specialistenwerk geworden. Het uiteindelijke doel is weliswaar een bouwput uitgraven maar er moet tegelijk inzameling en recyclage op de werf aan de bron dus gebeurt de belangrijkste scheiding van de materi.

nl en fr producten inspiratie nieuws downloads info contact search nieuws home nieuws nieuw plug we zijn verheugd te melden dat ons nieuw product genaamd plug gelanceerd is. De basis van dit systeem is de jack plug . Hij wordt herbestemd tot verbinder en sleepcontact gecombineerd met led technologie. Elk lichaam kan zo in elkaar geplugd worden graden gedraaid en…read more eden design opent showroom in new york de genkse producent van design verlichting eden design heeft sinds kort een partnership met wing partners in manhattan new york. Wing partners is importeur en distributeur van glazen scheidingswanden en deuren voor kantoorgebouwen en richtte voor dit partnership lumartes op dat de verlichting van eden…read more bloc nominated for german design award the german design council the expert for brand and design in germany bestows the german design award Belangstelling i n expert scheidingswanden Commissioned by the highest authority to repre.

Data over Expert scheidingswanden

onze werkwijze over acousticomfort onze oplossingen akoestische plafondpanelen akoestische muurpanelen akoestische scheidingswanden mobiele akoestische panelen akoestische bureauschermen waarom realisaties akoestische tests tevreden klanten contacteer ons onze oplossingen akoestische plafondpanelen akoestische muurpanelen akoestische scheidingswanden mobiele akoestische panelen akoestische bureauschermen waarom realisaties akoestische tests tevreden klanten contacteer ons tevreden klant in de kijker proeven en genieten in een aangename omgeving de oudste familiebrouwerij van ons land ligt in mater. Vanuit de vlaamse ardennen vloeit geestrijk gerstenat naar alle windstreken terwijl gepassioneerde bierliefhebbers de omgekeerde beweging maken om brouwerij roman te bezoeken. en zodra die zeer enthousiaste brouwerijbezoekers tijdens het weekend ons .