Menu Sluiten

Geluidsabsorberende Panelen

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over geluidsabsorberende panelen kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Geluidsabsorberende Panelen

Kantoren | Kantooroplossing | Meubilair | Kantoorinrichting | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Geluidsabsorberende panelen

extranet nl fr home over ons bedrijfsgeschiedenis visie bedrijfsvoorstelling nieuws producten delta bloc reg geluidsmuren infra producten referenties downloads links contact contactpersonen contactformulier routebeschrijving toggle navigation over geluidsmuren algemene info akoestische wandbekleding installatie normering toepassingen spoor weg industrie producten faseton delta bloc reg geluidswerende schermen in beton zonder een geluidsscherm naast een drukke baan of spoorweg zult u heel wat geluidshinder ondervinden. Geluidshinder ongeacht of deze veroorzaakt wordt door weg of spoorverkeer vliegtuigen of bouwwerven kan de levenskwaliteit van mensen en dieren ernstig negatief beiumlnvloeden. In duitsland heeft onderzoek uitgewezen dat wegverkeer gevolgd door spoorverkeer de belangrijkste bron van geluidshinder is. Mensen die naast een drukke weg of spoorweg wonen hebben vaak last van stressgerelateerde problemen concentratieverli.

home oplossingen project management referenties over ons contact nl en en nl akoestische oplossingen akoestisch panelen goede akoestiek is in elke werkruimte essentieel want in een aangename omgeving zijn uw werknemers beter geconcentreerd geluidsabsorberende panelen brengt meer op En dus efficinter. Met de akoestische panelen op maat van form design zorgt u voor een ideaal binnenklimaat. Esthetische akoestiek akoestische panelen op uw wanden en plafonds zorgen ervoor dat het geluid niet weergalmt. De nieuwste types zijn trouwens niet alleen functioneel maar ook stijlvol. In het oog springende decoratie of neutrale panelen een effen kleur of een print onze geluidsabsorberende panelen passen in elk interieur. Maatwerk voor uw ruimte bij form design zorgen we steeds voor een akoestische oplossing op maat. Op basis van de functie van de ruimte uw smaak n uw budget kiezen we voor panelen uit vlies stof of geperforeerd materiaal De prijsbepaling van geluidsabsorberende panelen Uiteraard zijn.

Mededeling over Geluidsabsorberende panelen

ignidon waterpreventie verkeersveiligheid tijdelijke signalisatie permanente uitrusting obstakelbeveiligers catalogus wanden geluidswanden wandbekleding contact geluidswanden contacteer ignidon aluminium geluidsabsorberende wanden geluidsabsorberende panelen volgens en absorbtie a isolatie b gelakt aluminium met rotswolvulling afmetingen . X . M stalen geluidsabsorberende wanden geluidsabsorberende panelen volgens en absorbtie a isolatie b gegalvanizeerde en gelakte staalplaten met rotswolvulling afmetingen . X . M diffracta wanden geluidsabsorberende panelen volgens en absorbtie a isolatie b gegalvanizeerde en gepoederlakte staalplaten met polyesterfibervulling afmetingen . X . M glas wanden geluidsisolerende panelen volgens en isolatie b gelamineerde geluidswerende glaspanelen met en zonder frame leverbaar.