Menu Sluiten

Geluidsniveau Op Kantoor Beperken

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over geluidsniveau op kantoor beperken kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Geluidsniveau Op Kantoor Beperken

Duurzaamheid | Kantoren | Kantoormeubilair | Kantooroplossing | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Geluidsniveau op kantoor beperken

wij zijn op zoek naar een monteur cv hvac met rijbewijs b. Contacteer ons. Menu home over ons warmtepompen airco ventilatie projecten contact login rac de racmodellen van lg zijn geschikt voor woningen kantoren en bedrijfsruimten. Artcool stylist inverter v de artcool stylist inverter v van lg past werkelijk in elk interieur het toestel is zo ontworpen dat het nauwelijks opvalt. Deze airco ziet er uit als een modern wandmeubel en heeft speciale ledverlichting. De verlichting kunt u instellen naar eigen smaak. Ga voor wisselende stemmingskleuren een specifieke sfeer of vaste kleuren die passen bij uw interieur. Dit model verspreidt de lucht snel en gelijkmatig in de ruimte dankzij de way soft airflowtechnologie. Zo is de ruimte in de winter snel warm en in de zomer snel koel geluidsniveau op kantoor beperken offerte aanvragen Stijlvol design geruisloos zeer energiezuinig koelen en verwarmen verschillende soorten filters artcool inverter v de artcool inverter v van lg is super krachtig en kan grote ruimtes koelen en verwarmen. In een handomdraai past u het energieniveau aan met de active energy controlfuncti.

architectenbureau mark lauwers bvba home projecten bureau contact proefstation voor de groenteteelt te sintkatelijnewaver in werken kantoor kantoor kantoor kantoor kantoor kantoor kantoor kantoor kantoor serre loods serre voedingsunit serre gang serre afdeling serre mobiel goten systeem serre mobiel goten systeem serre waterbuffer afdeling volle grond serre in opbouw serre in opbouw het proefstation voert praktijkonderzoek uit naar groenteteelten onder glas en in volle grond. Het complex bestaat uit een kantoorgebouw logistieke loodsen een serre met onderzoeksafdelingen en een volle grondsteelt in open lucht. De serre met een totale oppervlakte van . M omvat naast de afdelingen een rondlopende gang die rechtstreeks toegang geeft tot de verschillende afdelingen en een centrale corridor die aansluit op de loods . Om zoveel mogelijk licht te krijgen in de serre werd gekozen voor witte materialen palen liggers goten … En niet omlijste luchtingsramen. Door gebruik te maken van gehard glas in de laatste v.

Het terrein van Geluidsniveau op kantoor beperken

home diensten airco warmtepompen ventilatie onderhoud en beheer koelcellen luchtgordijn zonnepanelen contacteer airline referenties premies van de overheid over ons m. Infoairlineairco.be t. t Ons voorstel over geluidsniveau op kantoor beperken premies over ons faq vacatures referenties airco werking kosten soorten prairco misverstanden warmtepompen werking kosten soorten voor bedrijven ventilatie waarom ventilatie werking soorten bijkomende diensten onderhoud en beheer koelcellen luchtgordijn zonnepanelen contact opnemen home gt veelgestelde vragen veelgestelde vragen zit u met vragen over klimaatbeheersing dan vindt u wellicht het antwoord in een van onze veelgestelde vragen hieronder. airco warmtepomp ventilatie wat is airco icon chevron airco.