Menu Sluiten

Offerte Kantoorinrichting

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over offerte kantoorinrichting kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Offerte Kantoorinrichting

Kantoormeubilair | Meubilair | Kantoorinrichting | Kantoren | Kantooroplossing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Offerte kantoorinrichting

mail ons infopanisol.be bel ons nieuws vraag een offerte franais top home onze oplossingen scheidingswanden box kantoorinrichting ruimte akoestiek onze realisaties over ons offerte vragen contact franais contact home contact hoofdkantoor turnhoutsebaan a wijnegem belgi onze contactpersonen infopanisol.be stuur een bericht heeft u een vraag over n van onze producten of diensten aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer mail of het contactformulier. Please leave this field empty. Contact infopanisol.be turnhoutsebaan a wijnegem belgi handige links home contact offerte vragen scheidingswanden box kantoorinrichting ruimte akoestiek nieuws realisaties panisol privacy policy ontwerp door we gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van onze website gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent. Lees meerik ga akk.

welkom wie zijn we portfolio wat doen we contact privacy policy welkom wie zijn we portfolio wat doen we contact documenten privacy policy de keyser bv schrijnwerk over ons offerte kantoorinrichting grote maten We zijn een schrijnwerkerij werkzaam over heel vlaanderen. Wie zijn we schrijnwerkerij de keyser ski uit kluisbergen is een familiebedrijf dat in werd opgericht. Wij zijn vooral gespecialiseerd in interieurinrichting op maat gemaakt meubilair wandkasten en bureau s dressings keukens en badkamers. Verder kan u bij ons terecht voor al uw binnenschrijnwerk binnendeuren brandwerende en gepantserde deuren gyproc wanden en plafonds inrichting zolderruimte slaapkamer of woonkamer laminaat en parketvloeren en trappen. Wij zijn ook uw favoriete partner voor uw .

Feiten over Offerte kantoorinrichting

welkom wie zijn we portfolio wat doen we contact privacy policy welkom wie zijn we portfolio wat doen we contact documenten privacy policy schrijnwerkerij de houthoeve over ons. We zijn een schrijwnerkerij werkzaam over heel vlaanderen. Wie zijn we schrijnwerkerij de houthoeve bestaat reeds meer dan jaar. U kunt op ons rekenen voor al uw algemeen schrijnwerk zowel voor uw interieur als exterieur. Klantentevredenheid dragen we hoog in het vaandel een project is pas klaar wanneer u tevreden bent. Onze missie schrijnwerkerij de houthoeve bestaat reeds meer dan jaar. U kunt op ons rekenen voor al uw algemeen schrijnwerk zowel voor uw interieur als exterieur Een beschouwing over offerte kantoorinrichting Klantentevredenheid dragen we hoog in het vaandel een project is pas klaar wanneer u tevreden bent. Wat doen we schrijnwerkerij de houthoeve bestaat reeds meer dan jaar. U kunt op ons rekenen voor al uw algemeen schrijnwerk zowel voor uw interieur als exterieur. Klantentevredenheid dragen we hoog in het vaandel een project is pas klaar wanneer u tevreden bent. jaar ervaring afgel.