Menu Sluiten

Op Weg Naar Het Perfecte Kantoor

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over op weg naar het perfecte kantoor kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Op Weg Naar Het Perfecte Kantoor

Kantoorinrichting | Kantoren | Meubilair | Duurzaamheid | Kantooroplossing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Op weg naar het perfecte kantoor

home cultuur marketing agency consultancy cases whitepapers jobs contact indruk maken of stuur een email indruk maken bel of stuur een email maak een afspraak ontdek onze whitepapers cultuur ruimte voor talent talent komt in alle maten en vormen met n gemeenschappelijke noemer mensen. Zonder gemotiveerd team geen talent in huis. Indrukwekkende verhalen komen tot stand wanneer al dat talent zich kan ontplooien in een aangename habitat. Een plek met ruimte voor initiatief ownership waar iedereen zich goed in zijn vel voelt en gestimuleerd wordt het beste uit zichzelf te halen. Nmgtrianglecultuur passie skills kan je leren passie is aangeboren. Enthousiasme en gedrevenheid zijn dan ook must have eigenschappen om deel uit te maken van ons team op weg naar het perfecte kantoor is gewoon uw perfecte keuze We zetten ons ten volle in voor wat we goed n graag doen maar hebben oog voor een gezonde worklife balance. We werken onze mensen niet kapot maar zetten volop in op het aan boord houden.

aanbod blog faq over contact vacature back op het werk op events start to gingerwald back tastier than words het verhaal de weg van de juicekes de smaken de start aanbod op het werk op events start to gingerwald blogfaq over tastier than words het verhaal de weg van de juicekes de smaken de start contactvacature juice for people that dont do juice op events op jouw event wil jij een eyecatcher op jouw beursstand jouw lentedrink een bedrijfsdag een communiefeest we juice it up geef klanten partners familie of werknemers een originele en gezonde welkom op jouw event. Met onze crazy smaakcombinaties heb je zo je juicy conversation starter. We plaatsen een juice corner op de perfecte plaats met op het krijtbord raadsels quizvragen en veel meer zo voorzie jij jouw gasten niet alleen van een gezonde drank maar ook van plezier een persoonlijke touch een persoonlijke touch geven aan jouw shot zodat het de perfecte fit is in .

Gegevens over Op weg naar het perfecte kantoor

studio factasy home rudolf hecke opnamestudio opnameruimtes controlekamer relaxruimte apparatuurlijst workfactasy prijzen contact menu home rudolf hecke opnamestudio apparatuurlijst workfactasy prijzen contact studio factasy van idee tot afgewerkt product studio factasy is de ideale plaats om professionele muziek opnames te maken voor groepen soloartiesten en muziekgezelschappen.ook voor voiceover muziek op maat van uw bedrijf product composities en arrangementen kan u bij ons terecht.naast het maken van opnames voorzien wij ook in professionele editing mixing en mastering wenst u meer informatie over op weg naar het perfecte kantoor Studio factasyhistoriek in lieten rudolf hecke muzikant songwriter pop in wonderland en peter vanderhallen ceo creastar records studio factasyontwerpen door howard turnervan het wereldvermaarde londense studioontwerp bureau the studio wizard .drie jaar la.