Menu Sluiten

Partner Voor Ergonomie

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over partner voor ergonomie kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Partner Voor Ergonomie

Kantoren | Duurzaamheid | Kantoorinrichting | Kantoormeubilair | Kantooroplossing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Partner voor ergonomie

home producten bedrijf partners contact kantoorinrichting kantoormeubilair amp ergonomische werkplekken buropix bv remise a b hamontachel tel partner voor ergonomie gratis levering infoburopix.be be .. Blog kantoorinrichting op maat ergonomie op kantoor invloed van kantoorinterieur op productiviteit copyrights disclaimer privacy policy webdesign creatic home producten bedrijf partners contact .

klantenzone navigatie over ons nieuws opleidingen klanten aan het woord vacatures contact clb nieuws onze partners sociaal secretariaat consult verzekeringen it solutions externe preventie medische controle amp advies academy sociaal secretariaat consult verzekeringen it solutions externe preventie medische controle amp advies academy medisch toezicht arbeidshygine arbeidsveiligheid ergonomie gezondheid psychosociale aspecten opleidingen onderzoekscentra rijgeschikeidsattest infobrochures amp flyers clb nieuws sociaal secretariaat consult verzekeringen it solutions externe preventie medische controle amp advies academy clb bekijk ook eens partner voor ergonomie group externe preventie contact medisch toezicht arbeidshygine arbeidsveiligheid ergonomie gezondheid psychosociale aspecten opleidingen onderzoekscentra rijgeschiktheidsattest infobrochures amp flyers clb nieuws contact clb ext.

De discipline van Partner voor ergonomie

ihr partner fr beratung und dienstleistungen vor ort. Fr de binckom my office solutions home ihre bedrfnisse unsere strken unser unternehmen angebote nachrichten unsere partner helpdesk angebote angebote schutzwand buro stuhl to sedus se motion eliott stuhl promo ricoh im c protect wash l ergonomie home abv binckom dauphin sedus eol ricoh eol dauphin binckom office solutions infobinckom.be www.binckom.be aachener strasse b eupen teacutel fax tva be .