Menu Sluiten

Scheidingswanden Regio Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over scheidingswanden regio wemmel kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Scheidingswanden Regio Wemmel

Duurzaamheid | Kantoormeubilair | Kantoorinrichting | Kantoren | Kantooroplossing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Scheidingswanden regio wemmel

over allglas ons aanbod onze diensten isolatieglas fineo vacum glas interieurglas glazen deuren veiligheidsglas figuurglas ramen deuren kraanwerk realisaties nuttige tips contact vacatures offerte aanvragen over allglas ons aanbod onze diensten isolatieglas fineo vacum glas interieurglas glazen deuren veiligheidsglas figuurglas ramen deuren kraanwerk realisaties nuttige tips contact vacatures offerte aanvragen enkele realisaties bekijk hieronder een greep uit onze realisaties scheidingswanden regio wemmel verdient geld voor jou Maak handig gebruik van de onderstaande filter om realisaties te bekijken van glaswerken die jou kunnen interesseren. Onze realisaties worden op regelmatige tijdstippen bijgewerkt. Alle balustrades amp borstweringen douchewanden amp deuren figuurglas fineo vacum glas glaskraanwerk glasrenovatie glazen deuren glazen schuifwanden herstelling interieurglas isolatieglas ramen amp deuren spiegels veiligheidsglas glasrenovatie fineo vacum glas in houten ramen te kapellen glazen schuifwand in tuinkamer te mechelen glasrenovatie fineo vacum glas in houten ra.

vacatures nieuws home gordijnconcepten interieur projecten over ons contact contacteer ons x maak hier uw afspraak met uw tende expert. Tende aalst aalsttende.be tende deinze deinzetende.be tende nieuwerkerke nieuwerkerkentende.be tende oudenaarde oudenaardetende.be tende poperinge poperingetende.be tende ramsel ramseltende.be tende wemmel wemmeltende.be gordijnconcepten welke raamdecoratie is ideaal voor uw woning wat wilt u als klant helemaal niet of juist heel graag na een goed gesprek met gerichte vragen stellen we de meest geschikte raamdecoratie voor rekening houdend met uw antwoorden en de technische mogelijkheden van het raam en de ruimte. Dit gordijnconcept kan zowel uit stoffen of systemen of een combinatie van beiden bestaan. Kiest u voor een duurzaam concept net zoals wijzelf gaan onze partners hier steeds bewuster mee om. In detende showrooms vindt u dan ook een mooi aanbod materialen uit gerecycleerde petflessen biokatoen lyocell bamboe … We vertelle.

Vragen over Scheidingswanden regio wemmel

fr nl sinds realiseren wij uw verbouwings renovatie en bouwprojecten. Particulier of professioneel eenvoudig of complex wij voeren al uw werven uit met respect voor de overeengekomen termijnen en budgetten. Onze ervaren teams werken volgens de regels van de kunst. Verbouwingen en renovaties gevarieerde werven van de meest eenvoudige tot de meest complexe. Inrichtingen renovaties verbouwingen uitbreidingen optimalisatie van de energieprestaties hellip de bv compteacute pierre staat in voor alle interieur en exterieurwerken of het nu in uw huis uw appartement uw kantoren uw industrieumlle gebouwen of commercieumlle oppervlaktes is bekijk ons aanbod van scheidingswanden regio wemmel Met jaar ervaring beheersen we alle hedendaagse technieken met inbegrip van de passieve en semipassieve technieken. Onze jaar ervaring als garantie voor onberispelijk werk. Een familiebedrijf ondersteund door de meest competente ploegen ons bedrijf telt uitzonderlijk ervaren personeel en heeft.