Menu Sluiten

Specialist Ergonomie

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over specialist ergonomie kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Specialist Ergonomie

Kantooroplossing | Meubilair | Kantoormeubilair | Kantoren | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialist ergonomie

x home specialist in metaal activiteiten contacteer ons home specialist in metaal activiteiten contacteer ons ghesquiere machinebouw bij ghesquiere machinebouw kunt u terecht voor het ontwerp en de assemblage van machines. Wij ontwerpen de ideale machine om uw productieproces te ondersteunen en het gewenste eindresultaat te bereiken. We optimaliseren ook bestaande machines. Ghesquiere machinebouw levert een breed gamma aan machines waarbij kwaliteit en technische expertise steeds op de eerste plaats komen. Ontwerp en constructie van machines ontwerp en assemblage van nieuwe machines optimalisatie en revisie van bestaande machines ontwerp en productie van hulpgereedschappen en kleine apparatuur voor machines ontwerp en uitvoering van delen van transportbanden bouwen van prototypes voor machines machines op maat onze machines beantwoorden aan de hoge eisen inzake veiligheid ergonomie hygine en milieuvriendelijkheid specialist ergonomie prijs We kunnen hiervoor een.

accueil recherche notre socit service aprsvente tlchargements contact recherche cateacutegorie motcleacute toutes carwash nettoyeurs haute pression nilfisk autolaveuses nilfisk balayeuses nilfisk aspirateurs nilfisk minitransport zallys absorbant veacutegeacutetal pour liquides et corps gras wd toutes selfservice tunnel de lavage christ portique de lavage voiture christ portique de lavage camion christ toutes nettoyeurs haute pression mobiles agrave eau froide nilfisk nettoyeurs haute pression mobiles agrave eau chaude nilfisk nettoyeurs haute pression essence diesel nilfisk nettoyeurs haute pression stationnaires agrave eau froide nilfisk nettoyeurs haute pression stationnaires agrave eau chaude nilfisk toutes monobrosses nilf.

Meer info over Specialist ergonomie

skip to content blog over ons inloggen winkelmandje nl primary menu ergonomisch kantoormateriaal one stop shopping thuiswerk totaalinrichting webshop contact menu sluiten ergonomisch kantoormateriaal one stop shopping thuiswerk totaalinrichting webshop contact webshop contact over meyer gepassioneerd sinds ons fanatieke team dompelt u onder in de wereld van de beste en de meest efficinte kantoorervaring. Meyer voorziet kleine en grote bedrijven van allerlei kantoormateriaal en ondersteunende diensten. Dit alles op maat van uw noden en budget. Efficint besparen met onze efficinte aanpak implementeren we uw ideale kantoorstructuur en realiseren we besparingen door uw verbruik te optimaliseren. Uniek in haar soort sinds zijn wij uw kantoorspecialist waarom kiezen voor specialist ergonomie Scherpe prijzen ruim aanbod flexibele service en een uitgesproken persoonlijke aanpak maken meyer uniek in haar soort. Uw kantoor onze passie gepassioneerd sinds specialist in ergonomie een investering die loont meyer was al bezig met ergonomie lang voordat het hot was. In al die jaren hebben we een hoop.