Menu Sluiten

Specialist Wanden Kantoor

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over specialist wanden kantoor kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Specialist Wanden Kantoor

Kantooroplossing | Kantoormeubilair | Kantoren | Kantoorinrichting | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialist wanden kantoor

deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer rarr sluiten home onze diensten fotoaposs nieuws referenties over ons contact nl fr de pl ru en home onze diensten fotoaposs nieuws referenties over ons contact nieuws comformaskers niet voor medisch gebruik april comfortmaskers made in belgium formaat x cm let op dit zijn geen medische mondmaskers of pbm persoonlijke beschermingsmiddelen. Enkel voor persoonlijk verbruik. Door de elastische banden sluiten deze stoffen gezichtsmaskers nauw aan op het onderste deel van je gezicht zonder je huid te irriteren specialist wanden kantoor voor meer omzet Ze bieden comfort aan de gebruiker je kan gezicht neus of lippen niet aanraken. Materiaal polyester ndash gr m wasbaar deg steriel herbruikbaar dubbel gelaagd oekotex standaard productklasse eeacuten formaat levertermijn ca werkdagen grote.

inxfwaxexu zoeken nl nederlands franais english uitvoeringstechnieken paaltypes trillingsvrije dubbel grondverdringendeschroefpalen schroefpalen met gedeeltelijkewegpersing verbuisde boorpalen energiepalen prefab heipalen in de grond gevormd geheide palen kokerpalen micropalen beschoeiingstechnieken berlinerwanden secanspalennden soilmixwanden grondankers diepfunderingsputten speciale toepassingen geluidswanden beschoeiingen met kokerpalen geschiedenis realisaties vacatures contact contact offerteaanvraag privacy en cookiebeleid menu de waal solid foundations specialist in diepfunderingen de waal solid foundations specialist in diepfunderingen de waal solid foundations specialist in diepfunderingen de waal solid foundations specialist in diepfunderingen de waal solid foundation.

Bericht over Specialist wanden kantoor

construktglas voor al uw glas op maat specialist in glas interieurglas buitenschrijnwerk prtporterdeuren nieuws realisaties vervangen glasrenovatie enkel glas vervangen dubbel glas vervangen ramen vervangen herstellen contact menu construktglas voor al uw glas op maat specialist in glas interieurglas buitenschrijnwerk prtporterdeuren nieuws realisaties vervangen glasrenovatie enkel glas vervangen dubbel glas vervangen ramen vervangen herstellen contact interieurglas steellook deur spiegels glazen wanden glazen trappen glazen binnenbalustrades figuurglas glazen douchedeuren gelakt glas informatie over specialist wanden kantoor stalen binnendeuren glazen binnendeuren glazen douchewand glazen schuifdeuren buitenschrijnwerk schrijnwerk aluminium schr.