Menu Sluiten

Verdelers Wanden Kantoor

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Advies Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Bureau´s – Ergonomische Bureaustoel – kantoorinrichting – 

Wenst u meer info over verdelers wanden kantoor kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Verdelers Wanden Kantoor

Kantooroplossing | Kantoormeubilair | Meubilair | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verdelers wanden kantoor

om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om javascript aan te zetten. Hier vind je instructies over hoe je javascript activeert in je web browser. Meer downloads lalegno nieuws contact nl fr en de lalegno meerlagig parket meervoudig genieten menu home inspiratie producten parket wandbekleding plaatsing amp nazorg parket wandbekleding alles over parket verdelers contacteer ons javascript is required to view this map. Labeco bvba kantoor sprietestraat waregem e infolalegno.be t be .. Onze vloeren in het echt bekijken kan uitsluitend via het dichtstbijzijnde verkooppunt vragen over onze vloeren waarop je niet meteen het antwoord vindt stel je vraag via onderstaand formulier verdelers wanden kantoor specialisten Wij helpen je zo snel mogelijk verder voornaam naam straat nr postcode gemeente telefoon emailadres jouw bericht nieuwsbrief ja ik wil de nieuwsbrief ontvangen. Ja ik wil de nieuws brief ontvangen. P.

the store will not work correctly in the case when cookies are disabled. Javascript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Ga naar de inhoud sluiten zoeken zoeken zoeken menu contacteer ons over ons ons team waar we voor staan jobs taal nl fr sluiten menu alle producten alle producten kantoor elektrificatie en kabelmanagement stroom en data voorzieningen inbouw modellen opbouw modellen meervoudige stopcontacten custom modules data en multimedia kabels vloerdozen distributiezuilen en wandkanalen vloerdozen distributiezuilen wandkanalen kabelmanagement stroom en data verdeling snoeren kabels en toebehoren aanzetsnoeren en aansluitkabels data en multimedia kabels kabelmanagement koppelstekker koppelstukken stekkers verdelers stekerbaar installeren snoeren connectoren chassisdelen s.

Kundigheid over Verdelers wanden kantoor

neves produceert al jaar inbouwkasten dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk isprecisie Belangstelling i n verdelers wanden kantoor Maatwerk isvakmanschap. Daarom is iedere lijn die we tekenen elke zaagsnede die we maken elk materiaal dat we gebruiken met passie gekozen. Download onze inspiratiebrochure neves home brochure neves business brochure swipedoors brochure contact ten beukeboom ninove infoneves.be neves over ons maatkasten schuifdeuren neves home neves business aanbod kasten op maat inbouwkasten dressings kast schuifdeuren binnen schuifdeuren bamito wandmeubelen portfolio projecten alle realisaties blog contact verdeler worden verdeler vinden klantenzone neves partner neves online infofiches account logout fr neves over ons maatkasten schuifdeuren neves home neves business aanbod kasten op maat inbouw.