Menu Sluiten

Voordelen Ergonomie

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over voordelen ergonomie kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Voordelen Ergonomie

Kantoren | Kantooroplossing | Kantoorinrichting | Kantoormeubilair | Duurzaamheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voordelen ergonomie

jobs bel gratis home werken bij hulp in huis voordelen ik zoek hulp in huis kantoren veelgestelde vragen contact klik hier en solliciteer bekijk onze voordelen bekijk onze vacatures voordelen van werken bij hulp in huis hulp in huis behoort tot de grootste poetsbedrijven van westvlaanderen en oostvlaanderen. Lsquogrootrsquo staat in ons geval ook gelijk aan lsquogoedrsquo. Goed voor onze klanten eacuten goed voor ons personeel. Werken bij hulp in huis heeft talloze voordelen maaltijdcheques kortingen escooter aanbrengpremie reclamepremie enzovoort. Sommige zaken spreken voor zich maar andere voordelen vind je enkel bij ons hellip ontdek alle voordelen hier onze collegas aan het woord franciele franciele doet haar werk letterlijk met de glimlach op het gezicht. Ze houdt vooral van de communicatie met de klanten. Dankzij avondlessen nederlands het hulp in huiswoordenboek en google translate is de taalbarriegravere is dan ook geen probleem voordelen ergonomie prijzen Zowel bij klant franky als bij consulente sofie is franciele het zonnetje .

facebook infokantoorprofi.be meubel catalogus webshop kantoorartikelen contacteer ons infokantoorprofi.be bel ons home over profi diensten kantoorinrichting akoestiek plexi panelen proefstoel magazijn maatwerk producten werkplekken bureaustoelen opbergen en kasten akoestiek maatwerk magazijn en opslag kantoorartikelen projectmeubilair ergonomie scheidingswanden realisaties contact meubel catalogus webshop kantoorartikelen ergonomie home producten ergonomie ergonomie met name ons werk vroeger een belangrijke bron van lichaamsbeweging is in vele sectoren een bron van bewegingsarmoede geworden waarbij de aard van het werk ons dwingt urenlang achtereen te zitten. Het goede nieuws is dat dit arbeidsrisico mogelijk met relatief eenvoudige middelen beheersbaar wordt. Hiervoor hebben we het dynamisch werken voor gelanceerd zittend en staand werken Het uitpluizen van voordelen ergonomie Dat zitten slecht is voor de gezondheid dat weten we sinds kort. Maar het goede nieuws is dat zelfs mensen met een kantoorbaan het risico op obes.

Inlichtingen over Voordelen ergonomie

nl fr find top sitemap nieuwsbrief publicaties jobs beter telewerken beter telewerken tools https facebook.com alimentogroephttps twitter.com alimentogroephttps www.linkedin.com company alimentogroup main navigation wie zijn we team contact zoek een opleiding wat kunnen we voor je doen klik hier om te bestellen cliquez ici pour commander werknemers voor werknemers uit de voedingsnijverheid die werken in paritaire comits en . Mijn opleidingen mijn loopbaan mijn financile voordelen mijn pensioen mijn nieuws mijn vakbond voedingsbedrijven voor bedrijven uit de voedingsnijverheid die personeel tewerkstellen in paritaire comits en . Opleidingen personeel en organisatieadvies voedselveiligheid en kwaliteit tussenkomsten sociaal fonds aanvullend pensioen nieuws sectorale verplichtingen en werkbaar werk bakkers voor bakkers die personeel in dienst hebben in hun atelier onder paritair comit . Personeels.