Menu Sluiten

Voordelen Wanden Kantoor

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Advies Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Bureau´s – Ergonomische Bureaustoel – kantoorinrichting – 

Wenst u meer info over voordelen wanden kantoor kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Voordelen Wanden Kantoor

Meubilair | Kantoorinrichting | Kantooroplossing | Kantoormeubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voordelen wanden kantoor

home services kantoorinrichting op maat totaalinrichting kantoor ergonomisch kantoormeubilair projects concept places duurzaamheid insights team contact jobs nlfr hoe kom je tot een kantoor dat echt bij je organisatie past bekijk insight een speelse en uitnodigende inrichting voor argenta s nieuwe hoofdkantoor bekijk project elegant meubilair voor era versterkt zowel authentieke als moderne vibe bekijk project nieuwe kantoorinrichting verhoogt de teamspirit bij bruggeman bekijk project concept places ontdekken employee testimonial de impact van een nieuwe kantoorinrichting. Bekijk insight free download checklist hoe start ik met een kantoorinrichtingsproject bekijk insight smart workplaces for happy people. Buro project is specialist in het uitdenken en uitvoeren van fantastische werkplekken voordelen wanden kantoor binnen uw budget Onze aanpak heeft n einddoel corporate wellbeing. We.

infodesomer.be over ons blog contact totale kantoorinrichting kantoorinrichting renovatie en uitvoeringswerken grond en d plannen volledige cordinatie duurzame kantoorinrichting creativiteit kantoormeubelen eigen meubeldienst ons aanbod ruimtes concentratieplekken directiekantoren kantines refters koffiecorners ontvangst receptie vergaderzalen werkplekken oplossingen akoestiek ergonomie groen op kantoor interieurstyling kabelmanagement landschapskantoor maatwerk scheidingswanden stofferen verlichting collecties tooon. Collectie tooon. Chair collectie tooon. Table collectie ton sur tooon. Collectie ton sur tooon. Divider collectie ton sur tooon Wat betrachten we met voordelen wanden kantoor Table collectie tst edo tst low elin barkruk tec. Bureaustoel pro chair bureaustoel loungie lounge stoel flower chair fauteuil wave bijzettafel amicoustic stacks stape.

Gegevens over Voordelen wanden kantoor

javascript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. faq zoek geavanceerd zoekenzoek cart account inloggen register account portfolio afrekenentoggle nav toggle nav menu home oplossingen stretch stretch plafond concept stretch plafond voordelen stretch standard stretch pvc standard strech akoestiek stretch panelen akoestisch plafond wand stretch design stretch licht stretch lichtplafond stretch antibacterieel stretch antibacterieel akoestiek verbeteren akoestiek in woning akoestiek in horeca akoestiek op kantoor akoestiek in bedrijfsgebouwen akoestiek in bioscoop verlichting backlit verlichting edgelit verlichting lichtgevende wand co.