Menu Sluiten

Wanden Kantoor Brabant

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over wanden kantoor brabant kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Wanden Kantoor Brabant

Kantoren | Kantoorinrichting | Duurzaamheid | Meubilair | Kantoormeubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wanden kantoor brabant

overslaan en naar de inhoud gaan google tag manager menu sluiten main navigation zorgaanbod amp prijzen zorgvisie jobs vind de beste oplossing vacatures over ons contact plan uw bezoek a a maak elke dag iemands dag gemeente straal km km km kmgt. km zoeken zoeken times foutmelding notice undefined offset in armoneapreprocessnode line of themes custom armonea armonea.theme wanden kantoor brabant brengt meer op Spontane sollicitatie zoekcriteria searchcriteria close functiecategorie andere functies beheer gebouwen keuken en zaal management woonzorgcentra onthaal en administratie paramedisch schoonmaak en technische dienst verpleegkundige zorgkundige searchcriteria close regio antwerpen brussel henegouwen limburg luik luxemburg namen oostvlaanderen vlaamsbrabant waalsbrabant westvlaanderen searchcriteria close voorziening hoofdkantoor berkenhof binnenhof dageraad de hovenier de klinckaert de lelie de notelaar de stichel de vlamme de wa.

home projecten buiten binnen demo contact buiten binnen home projecten buiten binnen demo contact buiten binnen creativa inside projects brabant brabant brasschaat dal spot crea wall brass shade rect brasschaat brasschaat brasschaat brasschaat eb catellani catellani project de cock ec doolhof doolhof doolhof doolhof project klein gelmen project klein gelmen lantaarn m l grecco project aalst alken project alken project alken project alken project hasselt project temse villa lb hasselt project hasselt flat spot entry kreon france kr france kr france kr france provence lt badkamer keuken dressing dressing wastafel bureel hasselt hasselt lt hasselt lt hasselt lt ilford large project alken project diepenbeek project alken project alken project kortenberg project sinttruiden creativa beurs project hasselt project alken project alken project bree project tremelo project keerbergen project bilzen creativa beurs chal.

Informatie over Wanden kantoor brabant

skip to content gova betonkelders home betonkelders appartementen landbouw contact welkom op de website van gova betonkelders gova betonkelders is gespecialiseerd in het maken van ter plaatse gestorte betonkelders. Gova betonkelders is gespecialiseerd in het maken van ter plaatse gestorte betonkelders Toekomstmogelijkheden wanden kantoor brabant Gova betonkelders is gespecialiseerd in het maken van ter plaatse gestorte betonkelders. Ons team bouwt voor u de perfect afgewerkte waterdichte betonkelder. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Dankzij onze ervaring in de sector van meer dan jaar staat gova garant voor zijn kwaliteit en nazorg. Wij streven ernaar om al onze werven naar tevredenheid van de klant af te werken. Door onze jarenlange ervaring bieden wij u een perfect afgewerkte betonkelder met garantie op waterdichtheid. Heeft u bouwplannen en wenst .