Menu Sluiten

Diensten Ergonomie

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over diensten ergonomie kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Diensten Ergonomie

Kantoormeubilair | Duurzaamheid | Kantoren | Kantooroplossing | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diensten ergonomie

buro kantoorinrichting recente realisaties aanpak contact diensten meubilair akoestiek trends acties aanpak hoe wij uw kantoorbeleving optimaliseren heldere communicatie n contactpersoon die al uw vragen snel kan beantwoorden pragmatische en transparante aanpak met langetermijndenken streven naar een verbeterde werkbeleving en welzijn van werknemers optimaal aanpakken van ergonomie esthetiek dynamische space planning en akoestiek enthousiaste leverancier met een uitzonderlijke klantgerichtheid en hoogwaardige dienst naverkoop flexibele voorstellen die samen kunnen gesimuleerd worden breed assortiment aan producten met een uitstekende prijskwaliteitsverhouding een partner die meedenkt rond de indeling van ruimtes materiaalgebruik kleuren en vormen wat traject voor uw kantoorproject . Kennismaking behoefteschets tijdens een eerste kennismaking bespreken we uw noden wensen en ideen diensten ergonomie zijn zeer populair Wij vormen ons een idee van de verschillende activiteiten die zullen plaatsvinden in uw ruimtes. Dit kan bij u op kantoor via videoconf.

homepage over waak werken bij waak nieuws contact industrile assemblage industrile assemblage kabelassemblage metaalassemblage kunststofassemblage montagewerk verpakkingswerk diensten op locatie diensten op locatie inhouse enclavewerk schoonmaakdienst schilderdienst groendienst circulaire projecten kruimelpad home nieuws nieuws in de kijker afbeelding waak kiest als duurzaam maatwerkbedrijf resoluut voor coneutraal juli waak kiest als duurzaam maatwerkbedrijf resoluut voor coneutraal filter activiteit metaalassemblage kunststofassemblage groendienst schoonmaakdienst schilderdienst inhouse enclavewerk kabelassemblage industrile assemblage diensten op locatie montagewerk onderwerp bizbike inhouse sap erp ctac employer branding wow werken bij waak nieuwbouw masterplan toepassen maatwerkbedrijf inzetten om arbeidskrapte op te lossen juli lees meer over maatwerkbedrijf inzetten om arbeidskrapte op te lossen waak sleept voka charter duurzaam ondernemen in de wacht juni lees meer over waak sleept voka chart.

Berichtgeving over Diensten ergonomie

deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie interesse in diensten ergonomie Meer weten verbergen contact kennis kennis producten producten diensten diensten over ons over ons thuiswerken thuiswerken contact producten producten producten kantoor alles bekijken van kantoor thuiswerken alles bekijken van thuiswerken thuiswerkpakketten ergonomische bureaustoelen ergonomische muizen ergonomische toetsenborden laptopstandaarden voetensteunen bureaus thuiswerkplekcheck stappenplan gezond thuiswerken zitoplossingen alles bekijken van zitoplossingen ergonomische bureaustoelen zitstahulpen bureaufietsen zitballen zit hulpmiddelen kniestoelen trippelstoelen vergaderstoelen vloermatten controller uurs bureaustoelen bureaus alles bekijken van bureaus zitsta zitsta werkstations zit zit vergadertafels kabelmanagement dynamisch werken alles bekijken van dynamisch werken bureaufietsen dynamisch staan dynamisch zitten.