Menu Sluiten

Maatwerk Ergonomie

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over maatwerk ergonomie kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Maatwerk Ergonomie

Kantoormeubilair | Kantoorinrichting | Duurzaamheid | Kantooroplossing | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Maatwerk ergonomie

… Infolivwell.be uw partner in ergonomie en dynamisch werken aanmelden toggle navigation spinalis webshop beurzen reviews folders maatwerk showroom nieuws over ons contact geen producten in je winkelmand. Maatwerk livwell bvba en spinalis hebben als doel om je levenscomfort en je ergonomie te verbeteren. We leven en werken allemaal veel te statisch en bewegen te weinig. Livwell wilt jullie daarbij helpen. We proberen jullie fysiek gezond te houden. We bieden oplossingen aan om je rugpijn je nekpijn je corestability te verbeteren of maw we willen jullie fit en vitaal houden. Onze stoelen en ons meubilair zorgen daarvoor. Maatwerk maar we kunnen nog verder gaan maatwerk ergonomie zijn zeer gewild Heel veel mensen hebben specifieke aanpassingen nodig aan de stoelen of aan het meubilair. Ook hier werken wij aan. We kunnen onze stoelen en burelen aanpassen aan jouw behoeften of aan jouw ergonomie. Enkele voorbeelden we kunnen onze stoelen uitrusten met doppen ipv wielen. het kan nl. Soms nodig zijn dat de stoel moet blijven sta.

infodesomer.be over ons blog contact totale kantoorinrichting kantoorinrichting renovatie en uitvoeringswerken grond en d plannen volledige cordinatie duurzame kantoorinrichting creativiteit kantoormeubelen eigen meubeldienst ons aanbod ruimtes concentratieplekken directiekantoren kantines refters koffiecorners ontvangst receptie vergaderzalen werkplekken oplossingen akoestiek ergonomie groen op kantoor interieurstyling kabelmanagement landschapskantoor maatwerk scheidingswanden stofferen verlichting collecties tooon Wat beogen we met maatwerk ergonomie Collectie tooon. Chair collectie tooon. Table collectie ton sur tooon. Collectie tst table tst edo tst low elin barkruk tec. Bureaustoel pro chair bureaustoel loungie flower chair duurzaamheid realisaties shop nederlands nederlands deutsch grond dplan uw kantoor inrichten met oog voor ergonomie innovatie en stijl van d d of vr tot de eindrealisatie. Wij nemen de volledige cordinatie op ons. Ontdek onze oplossingen op basis van een i.

Feiten over Maatwerk ergonomie

home over ons atelier team vacatures showroom happiness partners interieurinrichting conceptontwerp spaceplanning design to build ergonomie akoestiek licht zitten en werken maatwerk maatkasten keukens ontvangstmeubilair meubilair op maat referenties blog contact menu home over ons atelier team vacatures showroom happiness partners interieurinrichting conceptontwerp spaceplanning design to build ergonomie akoestiek licht zitten en werken maatwerk maatkasten keukens ontvangstmeubilair meubilair op maat referenties blog contact maak een afspraak welkom bij burovorm een kantoorruimte waar je werknemers zo n uur per week spenderen die verdient de nodige aandacht. Dankzij slimme interieurinrichting ontwerpt burovorm een werkplek op maat van jouw bedrijf. We creren een ruimte waar je werknemers graag vertoeven genspireerd worden en hun talenten optimaal kunnen inzetten zodat o.