Menu Sluiten

Overzicht Akoestische Panelen

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Overzicht Wanden Kantoor – Advies Wanden Kantoor – Verdelers Wanden Kantoor – 

Wenst u meer info over overzicht akoestische panelen kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Overzicht Akoestische Panelen

Duurzaamheid | Kantoormeubilair | Meubilair | Kantooroplossing | Kantoorinrichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Overzicht akoestische panelen

ja nee selecteer land taal taal selecteren mijn gegevens onthouden bevestigen nieuws technische informatie plafonds wanden gevelbekleding contact zoeken voer een zoekterm in overzicht akoestische panelen specialisten Zoeken plafonds wanden gevelbekleding project galerij plafonds wanden gevelbekleding overzicht plafonds textiel textiel technische informatie heartfeltreg linear combiline heartfeltreg baffles heartfeltreg multipanel heartfeltreg origami binnen metaal binnen metaal technische informatie lineair gesloten c c c c breed paneel c l baffles tavola straight tavola levels tavola divergent sedes v v combiline linear open multipaneel bbdbxd betonkernactivering b r u strekmetaal tegels panelen xlnt open plafond roosterplafonds roostertegels tiles amp planks tiles planks gebogen c gebogen r gebogen gebogen drager binnen hout binnen hout technische informatie linear massief hout gefineerd h.

over decospan werken bij decospan zoek een dealer downloads nl nederlands franais english deutsch fineerhout meubelpanelen wandbekleding parket inspiratie projecten blog meubelpanelen home meubelpanelen decoratieve houten platen om te verwerken tot meubelpanelen of in interieur. Met onze merken maak je het jezelf makkelijk. Niet gevonden wat je zocht we helpen je graag verder met een meubelpaneel op maat Aandacht over overzicht akoestische panelen Advies nodig voor uw project maak een afspraak met onze wood experts onze collecties meubelpanelen decospan maakt meubelpanelen voor interieurbouw en industrie. Afgewerkte houtpanelen kantenklare fineerplaten voor veelzijdig gebruik in je interieur. Shinnoki biedt een ruime keuze aan stevige en kwaliteitsvolle gefineerde panelen voor architecten en meubelmakers om stijlvolle en onderscheidende interieurs te ontwerpen en te c.

Kennis over Overzicht akoestische panelen

home over ons onze meerwaarde onze diensten onze markten werken bij nieuws contact dorpstraat ae luyksgestel infoadborrenbergs.nl home over ons onze meerwaarde onze diensten onze markten werken bij nieuws contact home over ons onze meerwaarde onze diensten onze markten werken bij nieuws contact zoeken zoeken werken bij borrenbergs groep terug naar nieuwsoverzicht project delen rijksmonument de ploeg bruns bergeijk juni het rijksmoment de ploeg in bergeijk waarin bruns sinds enkele maanden is gevestigd is aan de buitenzijde weer helemaal in oude staat gebracht. Binnen is er veel veranderd maar de grote ruimte met de typische fabrieksdaken zijn behouden. Aan ons de taak om bij te dragen aan verder behoud van de oorspronkelijke uitstrali.