Menu Sluiten

Site Over Wanden Kantoor

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

KANTOORMEUBILAIR MET EEN SCANDINAVISCH KARAKTER.

Kinnarps is gespecialiseerd in kantoormeubilair en totaaloplossingen voor het creatieve hedendaagse kantoor. Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Kinnarp, Zweden, door Jarl en Evy Andersson. Zij zagen dat diensten een steeds belangrijkere rol begonnen te spelen in de samenleving en dat er dus behoefte was aan kantoormeubilair dat zowel modern en functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. Vandaag de dag zijn we een van de grootste leveranciers van kantoormeubilair in Europa, met klanten in ongeveer veertig landen.

We leveren kantoormeubilair voor alle soorten werkplekken, van landschapskantoren, activity-based kantoren en individuele kantoren tot conferentie-, cursus- en vergaderruimtes, cafés, restaurants en ontvangstruimtes. Naast ons kantoormeubilair hebben we ook een ruim assortiment producten voor scholen en zorginstellingen. Samen met onze kantooroplossingen vormen ze een naadloos geheel waarmee complete projecten op een geïntegreerde manier kunnen worden ingericht.

Als leverancier van kantoormeubilair heeft Kinnarps altijd veel aandacht besteed aan ontwerp en productontwikkeling. We zijn van mening dat ons kantoormeubilair innovatief, ergonomisch, duurzaam en aantrekkelijk moet zijn. We willen altijd een voortrekkersrol spelen op het vlak van kantoormeubilair en we hebben een eigen onderzoeks– en trendspottingteam dat anticipeert op de kantoren en de werkplekken van de toekomst. Het kantoormeubilair van Kinnarps moet een veilige keuze zijn: een keuze voor de toekomst die u en uw organisatie de mogelijkheden biedt om te evolueren.

Ons meubilair heeft een doordacht ontwerp, een hoge kwaliteit en een beperkte impact op het milieu. We nemen de verantwoordelijkheid voor de volledige waardeketen, van de ontwikkeling, de aankoop van grondstoffen en de productie, tot de levering en de installatie van kantoormeubilair en complete interieuroplossingen in het pand van onze klanten. We hebben ook ons eigen geaccrediteerde testlaboratorium om onze oplossingen en de duurzame eigenschappen van ons kantoormeubilair te testen.

Als leverancier van kantoormeubilair zijn we uniek in de sector omdat we ons eigen logistiek systeem hebben waardoor we leveringen van kantoormeubilair rechtstreeks aan onze klanten kunnen beheren en optimaliseren. We gebruiken dekens in plaats van dozen om onze producten te beschermen. Die dekens kunnen worden hergebruikt en besparen heel wat ruimte. Daardoor kunnen we meer kantoormeubilair in één keer leveren en gebruiken we een minimum aan verpakking. Door de lagere CO2-uitstoot is dat gunstig voor het milieu.

Kinnarps heeft in totaal zeven verschillende productiefaciliteiten voor kantoormeubilair: zes in Zweden en één in Duitsland. De productie en de montage gebeuren in Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv, Tranås en Worms. De grootste faciliteit voor de ontwikkeling en de productie van kantoormeubilair bevindt zich in Kinnarp, waar ook het management en de centrale functies van onze groep zijn gevestigd. In totaal stellen we ongeveer 2.300 mensen tewerk die gespecialiseerd zijn in meubilair voor de kantoren van de toekomst.

01479750147975

More info

tags: Advies Wanden Kantoor – Bedrijven Wanden Kantoor – Bureau´s – Ergonomische Bureaustoel – kantoorinrichting – 

Wenst u meer info over site over wanden kantoor kijk dan vlug op https://www.kinnarps.be/nl-BE | Site Over Wanden Kantoor

Kantoorinrichting | Meubilair | Kantoormeubilair | Kantooroplossing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Site over wanden kantoor

home zolderinrichting maatkasten schuifdeurkasten keukens amp badkamers faq totaalprojecten renovatiewerken in vremde maatwerk in ranst maatproject in bevel renovatieproject in boechout schrijnwerk in emblem totaalrenovatie kessel schrijnwerk in edegem totaalinrichting in duffel renovatieproject in mortsel vacatures contact praktische en mooie oplossingen voor uw woning vraag hier uw offerte kookeiland keukenkasten keukeneiland werkblad keukeninrichting op maat slaapkamer living inrichting totaalrenovatie keuken op maat totaalinrichting in duffel voor dit gezin in duffel voerden we een complete totaalinrichting uit zowel binnen als buiten. Ontdek hier alles over dit mooie project beginnen bij het begin dit gezin uit duffel koos vo.

onze werkwijze over acousticomfort onze oplossingen plafondelementen wandelementen scheidingswanden mobiele scheidingswanden bureauschermen waarom realisaties akoestische tests tevreden klanten contacteer ons onze oplossingen plafondelementen wandelementen scheidingswanden mobiele scheidingswanden bureauschermen waarom realisaties akoestische tests tevreden klanten contacteer ons disclaimer deze website is eigendom van acousticomfort bvba site over wanden kantoor binnen uw budget Adres maatschappelijke zetel boondreef wolvertem email infoacousticomfort.be door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden en engageert u zich ertoe om deze na te leven. Intel.

De discipline van Site over wanden kantoor

herman frederick infodroogbouwds.be home wanden plafonds droogvloeren renovaties realisaties contact zet uw woning in het nieuw of ervaar een vlotte afbouw van uw nieuwbouw contacteer ons droog en afbouw vanuit pittem is de specialiteit van droogbouw descheemaeker sinds vormt droogbouw descheemaeker uit pittem de referentie voor het uitvoeren van droog en afbouw aan uw renovatieproject of nieuwbouw. Eigenaren van woningen kantoren winkelruimten cafeacutes restaurants hotels bedrijven tot scholen en ziekenhuizen in belgieuml weten duidelijk wie ze moeten aanspreken voor vakkundige afwerkingsmogelijkheden Selectie over site over wanden kantoor Gyproc plaatsen in zowel uw nieuwbouw als bij renovaties is de firma uit westvlaanderen zonder twijfel uw partner voor gyprocwerken. Het gebruikt de correcte types van gipsplaten voor uw wanden en muren. Ondertussen worden ook de plafonds verlaagd door het hangen van gyproc en systeemplafonds. Denk aan droogvloeren laat de traditionele chapewerken voor wat ze zijn en kies voor ee.